MATERIALER


Inspiration til efterspørgsel

GranitTil enhver formål...

Billeder af materialerne nedenfor på siden

Granit er en meget hård stenart fremkommet ved vulkansk aktivitet - det vil sige, at granit har været smeltet. Granit består næsten udelukkende af mineralerne kvarts, feldspat og muscovit. Desuden indeholder granit også tit små mængder biotit og amfibol.

Granit er særdeles stærk og findes i mange forskellige farvenuancer, fra næsten helt sorte over røde, blå, brune, til meget lyse varianter.

Bemærk at granit er et naturligt materiale, så det stykke man køber vil ofte afvige lidt fra det man ser i udstillingen.

Her er der nogle eksempler på granit. Hvis du ikke finder din type granit på billederne nedenfor, er du meget velkommen at spørge os. Vi kan skaffe alt indenfor natursten og kompositsten.

Priserne starter fra (1243) 1554 kr. pr. løbende meter incl. moms, pladedybde 650mm, tykkelse 30mm. Vi har plader med pladedybde/bredde på op til 1800mm for enkelte materialer, standardtykkelse 20, 30 og 40mm. For disse størrelser er du meget velkommen til at kontakte os. Bemærk at priser i parantes er excl. moms.

En kunde kan ikke selv udregne sig et tilbud på sit projekt, da tilbuddet ofte er afhængig af flere faktorer, som leveringsadresse, postnummer, materialetykkelse, overflade, forkanter, udskæringer, og andre operationer.

Men vi sender en rentegning og et uforpligtende tilbud med det samme eller dagen efter.

Sandsynligvis Danmarks laveste priser :-)

 

- Klik her for at finde ud af, hvad skal du oplyse inden du henvender dig.

 

- Se her på diverse forkanter i 3D udgave.

 

- Se her på diverse vaske monteringsmuligheder.

 

- Se her på diverse overfladebehandlinger.

 

- Se her på flotte kompositsten